Evenimente

Primul salon de dezvoltare personală desfăşurat vineri, 28 iunie 2013, a avut ca temă Educaţie şi Evoluţie. Calea către o Lume a valorilor reale şi a abordat complex, atât teoretic cât şi practic, aspecte ce ţin de autocunoaştere, dezvoltare personală, educaţie şi evoluţie, sisteme de valori, conştiinţă şi vindecare.

Participanţii au fost deosebit de încântaţi de acest prim eveniment pe care l-au caracterizat ca pe o întâlnire cu ei înşişi într-o lumină a înţelegerii profunde a sinelui precum şi a conştientizării unor cauze generatoare de dezechilibre la diverse niveluri ale fiinţei.

Evenimentul a fost deschis de preşedintele Fundaţiei Măreţie şi Talent, dna. Daniela Vulcan, care, prin abordarea complexei teme Educaţie şi Evoluţie. Calea către o Lume a valorilor reale, a dezvăluit cheile spre evoluţia individuală prin educaţie şi cunoaştere, dar şi prin conştientizarea valorilor reale latente, existente în fiecare dintre noi, valori ce aşteaptă să fie trezite şi folosite spre binele individual dar şi cel comun.

Invitata specială a acestui prim salon de dezvoltare personală a fost dna. Alina Mihai (http://punctuldeintoarcere.ro/), licenţiată în psihologie, trainer autocunoaştere şi evoluţie personală, cu o vastă experienţă şi rezultate de succes în domeniile menţionate, ce a prezentat pe larg, cu exemple practice şi interactive, tema Conştiinţă în viaţă, în evoluţia şi în vindecarea noastră. Experienţele practice au trezit în participanţi emoţii şi conştientizări puternice, elemente absolut necesare evoluţiei şi implicit vindecării personale, concretizându-se astfel în adevărate daruri spirituale pe care participanţii le vor putea folosi ori de câte ori vor avea nevoie sau se vor confrunta cu situaţii de viaţă în care aceste chei le vor deschide uşile necesare către cunoaştere, evoluţie şi vindecare.

Aşadar, Primul salon de dezvoltare personală desfăşurat sub auspiciile Fundaţiei Măreţie şi Talent, sub deviza  Descoperă Măreţia din Tine şi pune în mişcare Talentul tău! s-a bucurat de un real succes în rândul participanţilor care, în final, s-au regăsit pe sine mai bogaţi sufleteşte, mai armonioşi şi cu o altă viziune asupra potenţialelor vaste aflate la îndemână pentru reuşita pe plan personal şi profesional.