Evenimente

Al doilea salon de dezvoltare personală al Fundaţiei Măreţie şi Talent va avea loc vineri, 9 august 2013, între orele 16.30 – 20.30, şi este organizat în colaborare cu Alina Mihai, (http://punctuldeintoarcere.ro/?p=18448), trainerul acestui eveniment.

Conştiinţa şi relaţia dintre sexe (http://punctuldeintoarcere.ro/?p=18448)

Suntem uneori intr-o relatie de cuplu in care ne simtim ca pe un camp de lupta in care unul dintre noi trebuie neaparat sa invinga.

Ne gasim uneori intr-o relatie de cuplu in care pentru ca unul sa poata reusi in viata, celalalt trebuie sa faca sacrificii.

Suntem uneori intr-o relatie de cuplu care seamana cu un contract in care fiecare are numai obligatii ...

Ne gasim uneori intr-o relatie de cuplu care merge mai departe doar pentru copiii pe care i-am adus deja pe lume sau pe baza de norme ale societatii.

Suntem uneori intr-o relatie de cuplu formata si care merge mai departe din teama si prejudecati fara sa mai tina seama de calitatile frumoase care chiar mai sunt in noi, femeie sau barbat ...

Si intram deseori intr-o relatie de cuplu mai mult pe baza de nevoi.

Ne dorim iubire, ne dorim emotii, ne dorim atentie, ne dorim imbratisare, ne dorim impartasire, ne dorim sprijin, ne dorim zambet, ne dorim respect, ne dorim prietenie, ne dorim grija si ingrijire, ne dorim dor, ne dorim atat de multe unii de la altii, ne dorim atat de multe in relatiile pe care le avem, ne dorim atat de mult relatii, ne dorim atat de multe intr-un cuplu ...

***

Intr-o lume care se indreapta din ce in ce mai mult catre evolutia de sine, in care si femeia si barbatul invata despre sine ca fiecare poate sa transceanda granitele acestui trup si ca fiecare reprezinta mai mult decat sexul pe care fiecare il poarta, ce se intampla cu relatia de cuplu?

Capata relatia de cuplu, capata relatiile dintre femeie si barbat noi valente si ce anume aduc in viata noastra evolutia de sine, constientizarea unui sine intreg, valentele descoperite in primul rand in noi?

Ce rol are constiinta in relatiile dintre noi?

Poate constiinta pe care o avem sa redeschida drum iubirii care e in noi pentru a fi traita, daruita liber alaturi de tot ce inseamna a trai valori, pastrandu-ne in acelasi timp si echilibrul, armonia sinelui din noi?

Poate constiinta pe care o avem sa transforme ceea ce ne tine inca "impotriva" in ganduri, fapte si emotii pentru a fi in toate,"impreuna"?

Poate constiinta pe care o avem sa ne arate o cale catre armonie, catre dezvoltare armonioasa in doi, catre dezvoltare armonioasa in cuplu, catre dezvoltare armonioasa in cati suntem pe pamant?

***

Conferinta prezinta o abordare a relatiei dintre sexe atat ca relatie de cuplu cat si ca relatie umana, din punct de vedere al constiintei, al valorilor de sine, al evolutiei in sine si al echilibrului interior.

O abordare simpla si umana, care ofera o perspectiva la lupta, la competitia dintre noi, la ierarhiile ancestrale bazate ori pe Eternul Feminin sau numai pe Eternul Masculin, la impartirea acestei lumi in doua, la dualitate si la separarea dintre noi.

In functie de dorinta dvs. si de timpul pe care il avem la dispozitie, alaturi de aceste informatii se pot realiza si experiente de constientizare si echilibrare a calitatilor/energiilor din noi, de asezare a energiei noastre in interior pe aceste baze ale unui echilibru ca fiinta, depasind granitele unei forme pe care o manifestam numai temporar, urmand ca aceasta asezare din interior sa transmita in manifestarea noastra ca femeie sau barbat armonia necesara intre calitatile pe care le avem, pentru un parcurs cat mai armonios al relatiilor dintre noi.

Conferinta se centreaza in jurul constiintei si a cuvantului "impreuna", cuvant ce contine o energie unificatoare pe care o vom experimenta si practic, din perspectiva echilibrului relatiei dintre sexe.

La conferinta sunt invitate toate persoanele care isi doresc participarea indiferent daca sunt sau nu intr-o relatie de cuplu.