Seminarul cu tema ”Pasiuni și afaceri”, București, 25 septembrie 2013, ora 18.30

Dragă membru,

Pentru că se apropie finalul vacanței de vară și avem încredere că revii la activitatea profesională încărcat de energie și optimism, ne face plăcere să te anunțăm deschiderea sesiunii toamnă-iarnă de evenimente marca Clubul Tinerilor Experți Contabili din România în colaborare cu Fundația Măreție și Talent.

Cum identificăm ce ne place să facem în viață? Care sunt activitățile care ni se potrivesc pe termen mediu și lung? Cum ne putem valorifica pasiunile? Povești de succes! Care sunt principalele obstacole în demararea unei afaceri? Care sunt temerile la început de drum într-o afacere proprie și cum pot fi ele depășite?

Sunt subiectele pe marginea cărora vom construi împreună o dezbatere liberă despre leadership, viața din spatele carierei, componentele esențiale pentru succesul unui business, viziune creativă și eficiență.

Tu ce pasiuni ai? Cum le îmbini cu viața profesională? Ți-ai transforma pasiunea într-un business?

Te așteptăm ca între prieteni să aflăm împreună răspunsuri și să adresăm întrebări vorbitorilor pe care îi vom avea ca invitați.

Evenimentul va avea loc la București începând cu ora 18.30, urmând ca locația exactă și programul draft să le primești odată cu invitația oficială ce va urma în scurt timp.

Nu uita! Ne revedem pe 25 septembrie 2013!

Între timp, urmărește-ne activitatea și pe Facebook

Cu gânduri bune,

Laura Antoniu